Vad är Daily Drop från Red Tiger Gaming?

  1. Home
  2. /
  3. jackpot
  4. /
  5. Vad är Daily Drop från Red Tiger Gaming?

Vad är Daily Drop från Red Tiger Gaming?

Posted in : jackpot on by : Kurt Persson

Daily Drop jackpott är en chans att vinna extra vinster utöver de vanliga vinsterna i spel från speltillverkaren Red Tiger. Varje dag är det flera olika jackpottar som blir utbetalda. Det handlar om Daily Drop, Super Drop och Hourly Drop. Har du tur kan du bli nästa vinnare.

Det är kort och gott en extra utbetalning som speltillverkaren Red Tiger lägger till på alla sina spel. Det är ett sätt att göra deras spel ännu mer attraktiva för alla kunder. För vem vill inte vinna extra pengar när du spelar dina favoritspel?

Många spelbolag erbjuder spel från Red Tiger

Red Tiger är en relativt populär speltillverkare med många spelautomater i portfolion. Det märks framförallt eftersom många casinon i Sverige har deras spel i utbudet. Om du är sugen på att testa spel från Red Tiger och deras Daily Drops så finns det sidor på nätet som jämför olika spelsidor.

Här kan du testa Daily Drop och förhoppningsvis så har du turen på din sida och lyckas vinna en av de tre jackpottarna. Om du inte lyckas med det just idag ska du inte misströsta, det finns flera dagar framöver att vinna dem på. Närmare bestämt varje dag framöver!